Bestelinformatie  

Een bestelling plaatsen

Bestellen bij kleertjeswinkeltje is heel eenvoudig:

  1. Plaats je artikel(en) in de shoppingbag.
  2. Je kunt nu klikken op doorgaan met winkelen als je nog meer artikelen wilt bestellen.
  3. Als je klaar bent met winkelen kun je aanvinken of je het artikel wilt ophalen (in Enkhuizen) of dat het artikel naar je verzonden moet worden, de verzendkosten zijn standaard € 6,50. Deze kosten worden achteraf aangepast afhankelijk van je bestelling (brievenbus- of pakketpost).
  4. Controleer je bestelling en als deze juist is klik je op afrekenen.
  5. Je komt nu bij de kassa.
  6. Vul je gegevens in bij de contactinformatie. Als je een ander verzendadres wilt opgeven, zet je het vinkje bij “zelfde verzendadres” uit en vul je de gegevens bij verzendadres in.
  7. Controleer je gegevens en druk op bestelling versturen.
  8. Je komt nu bij het scherm bestelling bevestigen, druk op bestelling bevestigen.
  9. Heb je er voor gekozen om je artikel(en) te verzenden, verschijnt er een scherm met de betaalinstructies.
  10. Heb je er voor gekozen om je artikel(en) op te halen dan neem ik zo snel mogelijk telefonisch of per email contact met je op voor een ophaalafspraak (dit staat ook vermeld op het scherm). Je kunt je artikel(en) dan bij de ophaalafspraak contant betalen.

Betalen

Offline betalen
Als je bestelling verzonden moet worden kun je het totaalbedrag van de factuur overmaken naar IBAN: NL97INGB0002202502
ten name van Mw. C. Beekhuis. Zodra jouw betaling binnen is, wordt de bestelling verstuurd.

De bestelling zal niet worden verzonden voordat de betaling is ontvangen. Wij houden de kleding maximaal 3 dagen voor je gereserveerd, mocht de betaling dan niet binnen zijn, dan gaat de kleding terug in de verkoop.

Online betalen
Bij Kleertjeswinkeltje kun je niet online betalen, dit doen wij bewust om de kosten van de kleding zo laag mogelijk te houden.

Contant betalen bij ophalen
Op afspraak kun je je bestelling ophalen in Enkhuizen en dan contant betalen.

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Je ontvangt een mailtje van WordPress. Deze orderbevestiging is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je bestelling hebben ontvangen.

Verzenden
De verzendkosten bij kleertjeswinkeltje zijn € 6,50. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij verzenden we via PostNL.

Een bestelling ophalen
Er bestaat ook een mogelijkheid om je bestelling op te halen. Als je je bestelling hebt afgerond en voor de optie bestelling ophalen hebt gekozen, ontvang je een e-mail voor een ophaal afspraak.

Retourneren
Mocht een kledingstuk niet aan jouw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Retourneren is alleen mogelijk binnen 7 dagen (gerekend vanaf de dag na ontvangst) en je hier voorafgaand via het contactformulier melding van maakt.

Bij het onderwerp van het contactformulier kun je dan “retour” intypen en bij het bericht het artikel waar het omgaat en het artikelnummer (deze is terug te vinden op de orderbevestiging die je via de e-mail is toegezonden). Je ontvangt dan een e-mail met instructies hoe je de bestelling kunt terugsturen.

De kosten voor een retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Na ontvangst van de retourzending zal kleertjeswinkeltje het betaalde bedrag  zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen op je giro- of bankrekening terug storten.